Over Rembrandt

Autobedrijf Rembrandt is uw specialist in mobiliteit.

Sinds april 2014 is Autobedrijf Rembrandt geopend aan de Rembrandtstraat 100 te Oud-Beijerland. Rembrandt is een universeel Bovag autobedrijf. Naast onze uitgebreide kennis en ervaring met merken als Toyota, Citroën, Peugeot, Nissan, Mazda en Ford zijn wij tevens gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van alle merken personenauto’s, bestelauto’s en lease-auto’s.

Werkplaats

In onze werkplaats maken onze vakkundige en gediplomeerde monteurs gebruik van moderne apparatuur voor bijvoorbeeld het uitlijnen van uw auto, uitlezen en het stellen van diagnoses van elektronische storingen, airco service, banden service, APK keuringen etc.

Door nauwe samenwerking met zowel lokale-, nationale- als internationale leveranciers en via onze eigen uitgebreide voorraad kunnen wij u snel helpen.

Brengt u uw auto voor onderhoud of reparatie? Dan kunt u gebruik van onze voordelige haal-en brengservice of een leenauto. Onze koffie staat altijd klaar en bij kleine werkzaamheden kunt u uiteraard op uw auto wachten.

Occasions

Wij beschikken over een showroom met een ruim wisselend aanbod aan occasions. Iedere occasion wordt uitvoerig gecontroleerd op alle belangrijke punten. In onze showroom bent u van harte welkom voor een bezichtiging of een proefrit. Door de juiste inkoop kunnen wij onze klanten occasions aanbieden voor een aantrekkelijke prijs. Tevens bestaat de mogelijkheid om zelf een keuze te maken uit de garantievoorwaarden. Bij Autobedrijf Rembrandt rekenen wij geen extra kosten om uw occasion rijklaar te maken. Inruil van uw huidige auto is in de meeste gevallen mogelijk. Ook bestaat de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden (gedeeltelijke) financiering af te sluiten. Onze verkoopmedewerkers staan u graag te woord.

Autobedrijf Rembrandt is uw specialist in mobiliteit.

Toyota
Peugeot
Mazda
Nissan
Honda
Volkswagen
Renault
BMW
Mercedes
Subaru
  • Een kleine beurt krijgen hoewel je om een grote beurt vraagt. Het was niet nodig, dus alleen voor een kleine beurt hoeven betalen, super! Bovendien netjes gebeld over de reparaties. T. Hoogstraaten
  • Van tevoren prijs opgaaf gedaan, zodat je weet waar je aan toe bent. Perfect geholpen. Echt een aanrader voor de volgende keer.R. Evertse
  • Wederom zeer tevreden over de geleverde service.A. Scheepmaker
  • Top service en prijzen voor mijn BMW 116. Aanrader! R. de Vries
Back to top